Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na web stranicama www.dpsb.hr (solinbastina.eu) ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka udruge DPSB - Društvo prijatelja solinske baštine (dalje na stranici DPSB) ili na bilo koji način koji može uzrokovati štetu DPSB-u ili bilo kojoj trećoj strani. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovim web stranicama mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava te prava trećih osoba.

Korištenjem sadržaja ovih web stranica korisnik prihvaća: (i) sve rizike koji nastaju iz korištenja ovih web stranica te prihvaća (ii) koristiti sadržaj ovih web stranica isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost. DPSB se u potpunosti odriče svake odgovornosti (i) koja na bilo koji način može nastati iz, ili je na bilo koji način vezana za korištenje ovih web stranica, (ii) za bilo koje radnje korisnika uporabom ili zlouporabom sadržaja ovih web stranica, te za (iii) bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom korištenja sadržaja ovih web stranica.

Ove web stranice sadrže i dokumente, podatke, informacije kao i veze do drugih Internet stranica kreiranih od strane trećih osoba koje će se, kad god je to moguće, kao takve označavati. DPSB nema nadzor nad navedenim dokumentima, podacima, informacijama ili drugim Internet stranicama uopće te se u potpunosti odriče svake odgovornosti, uključujući ali ne ograničeno na točnost, potpunost i dostupnost sadržaju na Internet stranicama kreiranim od strane trećih osoba.

DPSB zadržava pravo izmjene sadržaja ovih web stranica te neće biti odgovoran ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena.

DPSB zadržava pravo izmjene ovih uvjeta korištenja.

Izjava o privatnosti

DPSB se obvezuje poštivati anonimnost i privatnost korisnika ovih web stranica. DPSB može prikupljati osobne podatke korisnika, kao što su ime, adresa, telefonski broj ili e-mail adresa samo ako iste korisnik dobrovoljno dostavi DPSB-u. DPSB će navedene podatke koristiti isključivo u svrhu što boljeg uvida i razumijevanja pojedinačnih potreba i zahtjeva korisnika kao i razvijanja mogućnosti što kvalitetnijeg pružanja svih usluga DPSB-a na zadovoljstvo korisnika. DPSB se obvezuje da navedene podatke neće učiniti dostupnim bilo kojoj trećoj strani bez izričitog pristanka korisnika.

Zašto prikupljamo Vaše podatke

DPBS koristi formular u kojem prikuplja Vaše osobne podatke u svrhu popunjavanja prijavnice za članstvo u društvo. Ni u jednom trenutku ne prikupljamo podatke koji nam nisu potrebni ili koje nam Vi ne odlučite samovoljno dostaviti.

Što radimo sa Vašim podacima

Svi osobni podaci koje prikupimo procesuirani su od strane našeg osoblja, nalaze se na serverima unutar EU. Nijedna treća strana nema pristup Vašim podacima, osim ako im zakon to ne dopušta.

Koliko dugo držimo Vaše podatke spremljene

Vaše podatke držimo spremljenima minimalno 1 godinu (godinu dana) . Ukoliko dođe do promjene obavijestit ćemo Vas emailom ili telefonskim pozivom

Koja su Vaša prava

Ako u bilo kojem trenutku pomislite da su podaci koje imamo netočni možete zatražiti pristup podacima koje imamo ili možete zatražiti da iste izbrišemo trajno. Ukoliko imate problem sa načinom na koji Vaše podatke koristimo obratite se na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

 

Kolačići (eng.: "cookies")

Web stranice www.dpsb.hr (solinbastina.eu) mogu koristiti tzv. kolačiće (eng. 'cookies') kako bi se korisniku pružila usluga s potpunim funkcionalnostima. Kolačići predstavljaju skup podataka koje generira poslužitelj web stranica i koje web preglednik sprema na disk korisnika u obliku male tekstualne datoteke.

Korisnik web stranica www.dpsb.hr (solinbastina.eu) uvijek može samostalno regulirati primanje kolačića putem postavki svojeg web-preglednika. DPSB isključuje svaku odgovornost za bilo kakav gubitak funkcionalnosti i/ili kvalitete sadržaja web stranica www.dpsb.hr (solinbastina.eu) u svim slučajevima odabira regulacije primanja kolačića od strane korisnika.

Korištenjem web stranica www.dpsb.hr (solinbastina.eu) smatra se da su korisnici u svakom trenutku upoznati i suglasni s ovim uvjetima korištenja, izjave o privatnosti i mogućnostima u vezi s kolačićima.

Kolačići nam pomažu da Vam bolje pružamo naše usluge. Korištenjem ove stranice dajete nam dopuštenje da ih i dalje koristimo
Više informacija U redu Odbijam